Standaard kamer

Informatie

Onze standaard kamer heeft een gezellige sfeer en een prima prijs waardoor hij erg aantrekkelijk is.

  • Max: 2 personen
  • Bed: 2 één persoonbedden, boxspring
  • TV

In het centrum van Baarle aan de Molenstraat gelegen, nog geen 10 meter van nederlandsgrondgebied verwijderd ligt onze lunchroom met vakantie logies. Vanuit Nederland én Belgie goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met eigen vervoer. Vakantielogies staat in Nederland beter bekend als Bed&Breakfast. De uitstraling van het gebouw aan de buitenkant wordt binnenin intact gehouden en is erg gezellig en huiselijk. We zijn kleinschalig met vier kamers en het contact is persoonlijk, je zult het gevoel hebben alsof je bij ons thuis op bezoek bent.

We zijn kleinschalig met vier kamers en het contact is persoonlijk, je zult het gevoel hebben alsof je bij ons thuis op bezoek bent. Onze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zijn schoon en hebben een gedeelde badkamer en toilet. In- en uitcheck tijden zijn bespreekbaar mits, na persoonlijk overleg. Ons ontbijt is heerlijk vers en ambachtelijk bereid welke je mag nuttigen beneden in de lunchroom en zal geserveerd worden door onze bijzondere medewerkers.

Baarle is een toeristisch dorp en er is altijd wel wat te doen, zien of beleven. Deze twee persoonskamer biedt net iets meer dan onze budget kamer. Ze heeft en tv en meer ruimte waardoor het geen straf is om op een regenachtigedag op de kamer de verblijven.