Overige mogelijkheden bij Brownies&downieS

Arrangementen

High Tea

Gezellig bijkletsen met familie of vrienden en vriendinnen terwijl u geniet van een keur aan lekkere hapjes?

Als binnenkomer serveren we een heerlijke amuse gevolgd door een verrassingssoepje. Na deze aangename starters zijn wij er met een overvloed aan verse en luxe belegde broodjes. We sluiten de High Tea af zoals het hoort: lekker zoet!

Uiteraad kunt u tijdens de High Tea onbeperkt genoieten van onze ruime keuze aan verse thee soorten. Bent u geen ’thee-fan’ dan serveren wij een lekkere bak koffie!

€ 23,50 p.p.

High Wine

Heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Kies dan voor onze High Wine. Wij serveren u onze mooiste huiswijnen in rood, wit en rosé. Voor de lekkere trek zijn er overheerlijke sandwiches en hartige hapjes. Alles natuurlijk vers bereid in onze eigen keuken.

Een hoogtepunt van onze High Wine is de Brownies & downieS Verrassingssnack! U komt smaakpapillen tekort, want er komen werkelijk overheerlijke lekkernijen voorbij.

 32,- p.p.

ETEN WAT DE POT SCHAFT

Elke laatste vrijdag van de maand kun je bij ons aanschuiven voor een heerlijk diner.

2 gangen + amuse voor € 17,50

Elke maand staat er een ander menu voor jullie klaar. De kanjers hebben een keuze gemaakt uit het thema waar ze graag bij willen helpen. Dit jaar dus een combinatie van thema en kanjers.

Kijk voor het actuele menu op onze facebook pagina:
https://www.facebook.com/browniesanddowniesbaarle

Andere wensen?

Kinderfeestje, babyborrel, verjaardag, bruiloft of een andere gelegenheid?

Heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere manier doen? Heeft u zelf andere ideeën of wensen? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Ook grote groepen kunnen bij ons terecht! Neem van te voren even contact met ons op en wij maken graag met u een afspraak om een bijzondere gelegenheid op maat samen te stellen.