Luxe Kamer

Informatie

Deze ruim opgezette kamer heeft als extra een groot dakterras waar je heerlijk in alle privacy van het zonnetje kunt genieten. Wens je een ontbijtje, dan bengen onze kanjers deze met alle liefde naar boven om hier in alle rust op je eigen terras te genieten!

  • Max: 2 Personen
  • Uitzicht: Dakterras
  • Bed: 2 één persoonsbedden, boxspring
  • Tv

In het centrum van Baarle aan de Molenstraat gelegen, nog geen 10 meter van nederlandsgrondgebied verwijderd ligt onze lunchroom met vakantie logies. Vanuit Nederland én België goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met eigen vervoer. Vakantielogies staat in Nederland beter bekend als Bed&Breakfast. De uitstraling van het gebouw aan de buitenkant wordt binnenin intact gehouden en is erg gezellig en huiselijk.

We zijn kleinschalig met vier kamers en het contact is persoonlijk, je zult het gevoel hebben alsof je bij ons thuis op bezoek bent. Onze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zijn schoon en hebben een gedeelde badkamer en toilet. In- en uitcheck tijden zijn bespreekbaar mits, na persoonlijk overleg. Ons ontbijt is heerlijk vers en ambachtelijk bereid welke je mag nuttigen beneden in de lunchroom en zal geserveerd worden door onze bijzondere medewerkers.

Baarle is een toeristisch dorp en er is altijd wel wat te doen, zien of beleven. Deze kamer geeft voldoende ruimte om met twee personen en eventueel een kind (campingbedje is verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs) te verblijven. De kamer heeft een tv en twee openslaande deuren die toegang geven tot een groot dakterras waarop je heerlijk kunt genieten van het ochtend zonnetje. De kamer is ideaal om meerdere dagen te verblijven.