Superieur twee tot vierpersoons kamer

Informatie

Dit is de grootste van onze 4 kamers. Hij ligt aan de voorkant van het pand en heeft een klein balkonnetje waar van je een mooi uitzicht hebt over de hoofdstraat en de belgische kerk. Over de gehele voorkant van de kamer zijn ramen waardoor het een mooie, ruime en lichte kamer is. Deze kamer heeft een eet en zithoek. Ook is er een slaapbank waardoor de kamer uit te bereiden is naar 4 personen.

  • Max: 4 Personen
  • Uitzicht: Belgische Kerk
  • Bed: 2 eenpersoonsbedden, boxspring
  • Slaapbank voor 2 personen
  • Eigen zit en eethoek
  • TV

In het centrum van Baarle aan de Molenstraat gelegen, nog geen 10 meter van nederlandsgrondgebied verwijderd ligt onze lunchroom met vakantie logies. Vanuit Nederland én België goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met eigen vervoer. Vakantielogies staat in Nederland beter bekend als Bed&Breakfast. De uitstraling van het gebouw aan de buitenkant wordt binnenin intact gehouden en is erg gezellig en huiselijk.

We zijn kleinschalig met vier kamers en het contact is persoonlijk, je zult het gevoel hebben alsof je bij ons thuis op bezoek bent. Onze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zijn schoon en hebben een gedeelde badkamer en toilet. In- en uitcheck tijden zijn bespreekbaar mits, na persoonlijk overleg. Ons ontbijt is heerlijk vers en ambachtelijk bereid welke je mag nuttigen beneden in de lunchroom of op de kamer en zal geserveerd worden door onze bijzondere medewerkers.

 

Deze kamer is onze grootste kamer. Door de ruime opzet van deze kamer met eigen eetgedeelte en zithoek is hij ideaal voor een langer verblijf. Ook een verblijf met meer dan 2 personen is mogelijk doordat de bank in de zithoek om te bouwen is tot een tweepersoons bed. Het kleine balkon aan de voorkant geeft een mooi uitzicht op de Belgische kerk, de veel besproken grens en de winkel en horeca straat van Baarle.