Budget Kamer

Informatie

Onze kleinste kamer is speciaal ingericht op de budget reiziger die niet veel meer op zijn kamer wil doen dan slapen. De kamer is voorzien van een eigen wastafel en heeft een twijfelaarsbed.

De kamer wordt standaard verhuurt voor 1 persoon. Wilt u deze kamer met twee personen boeken? Dan betaald u slechts een kleine extra bijdrage.

  • Max: 2 personen
  • Bed: Twijfelaar
  • Extra: Eigen wastafel
  • Uitzicht: Kerkpad

In het centrum van Baarle aan de Molenstraat gelegen, nog geen 10 meter van nederlandsgrondgebied verwijderd ligt onze lunchroom met vakantie logies. Vanuit Nederland én België goed bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren met eigen vervoer. Vakantielogies staat in Nederland beter bekend als Bed&Breakfast. De uitstraling van het gebouw aan de buitenkant wordt binnenin intact gehouden en is erg gezellig en huiselijk.

We zijn kleinschalig met vier kamers en het contact is persoonlijk, je zult het gevoel hebben alsof je bij ons thuis op bezoek bent. Onze kamers bevinden zich op de eerste verdieping, zijn schoon en hebben een gedeelde badkamer en toilet. In- en uitcheck tijden zijn bespreekbaar mits, na persoonlijk overleg. Ons ontbijt is heerlijk vers en ambachtelijk bereid welke je mag nuttigen beneden in de lunchroom en zal geserveerd worden door onze bijzondere medewerkers.

Baarle is een toeristisch dorp en er is altijd wel wat te doen, zien of beleven. Daarom is deze kamer ideaal voor gasten die er op uit willen. De kamer heeft geen tv en wordt letterlijk gevuld door zijn bed en de eigen wastafel. De kamer is speciaal ingericht voor mensen die niet meer op hun kamer willen doen dan slapen.

Op doorreis of budget reiziger? Dan is deze kamer iets voor jou! Kom je op de fiets? Wij hebben een garage waar je je fiets veilig op kunt bergen!